6 ilin hastane yönetimleri Sakarya'da buluştu

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK), hastane yönetimlerinin işleyişlerini değerlendirmek ve yapılan çalışmaların etkinliğini arttırmak amacıyla Sakarya’da mevzuat eğitimi gerçekleştirdi.

TKHK İnsan Kaynakları Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç.Dr. Hasan Salih Sağlam, yaptığı açılış konuşmasında mevzuata uygun yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti.

Disiplin mevzuatı ve Mezkur Mevzuat Çerçevesinde Yapılan İş ve İşlemler konulu eğitim vermek üzere Sakarya’ya gelen TKHK Disiplin İşlemleri Daire Başkanı Av.Erkan Çavuşoğlu, mevzuata uygun çalışmaların iş akışını ve hizmet kalitesini arttırdığına vurgu yaptı. Avukat Çavuşoğlu, örnek olaylarla yaşanabilecek olumsuzluklar karşısında alınacak tedbirleri anlattığı konuşmasında hastanelerdeki işleyişin mevzuata uygun sürdürülmesiyle vatandaşa sunulan hizmet kalitesine olumlu yansıma sağlayacağını da belirtti. Çavuşoğlu, hastane yöneticilerinden gelen sorulara da tek tek cevap vererek olası olaylar karşısında neler yapılması gerektiğini anlattığı eğitimde Emeklilik ve Sicil İşlemleri Daire Başkanı  Bekir Yiğit, Disiplin İşlemleri Daire Başkanlığı İdari Davalar Takip Birim Sorumlusu Tülin Akar, Disiplin İşlemleri Birim sorumlusu Çiçek Zeytinoğlu de alanlarındaki konular hakkında katılımcılara bilgi verdiler.

Sakarya’dan Genel Sekreter Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, İdari Hizmetler Başkanı Uzm.Dr. Hacı Ali Kahya, Sakarya’daki Kamu Hastaneleri Yönetici ve başhekimleriyle idari personelin de katıldığı eğitim çalışmasına Eskişehir, Bolu, Zonguldak, Düzce ve Bilecik illerinin hastane yönetici ve başhekimleriyle idari personeli de katıldı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]