6 bin eserlik kütüphane SFSA'da kitapseverleri bekliyor

Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi (SFSA) bünyesinde, Doğu Marmara Bölgesi’nde tek olma özelliğiyle önemli bir misyonu yerine getiren Felsefe, Sanat ve Sosyal Bilimler Kitaplığı, raflarına kattığı yeni kitaplarla vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Kitaplığında 6 bin eserin yer aldığı ve içerisinde nadide eserlerin de bulunduğu Felsefe, Sanat ve Sosyal Bilimler Kitaplığı, raflarına kattığı Marifetname’den, Fütühat-ı Mekkiye’ye, Tehafütül Felasife’den, Camius Sagir’e kadar birbirinden değerli yeni eserleri kitapseverlerin hizmetine sunuyor. İçerisinde günümüz düşünürlerinden Cabiri ve Zİzek’in de eserlerini barındıran Felsefe, Sanat ve Sosyal Bilimler Kitaplığı’nda ayrıca; İbn-i Arabi, Gazali, İbn-i Rüşd, Aristo, Habermas ve Platon gibi kendi devrinin ünlü isimlerinin de eserleri bulunuyor.

Konu ile ilgili Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nden yapılan açıklamada, Felsefe, Sanat ve Sosyal Bilimler Kitaplığı’nın sosyal bilimcilerin referans kitaplığı olması yönünden büyük önem taşıdığı belirtilirken, akademik çalışmaların yanı sıra referans kitaplık ve kaynak merkez olarak da tüm vatandaşlara hizmet verdiği ifade edildi.

Her geçen gün yeni kitaplarla daha da zenginleşen Felsefe, Sanat ve Sosyal Bilimler Kitaplığı’ndan arzu eden herkesin haftanın yedi günü 09.00’dan 21.00’a kadar ücretsiz olarak yararlanabileceği belirtildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]