6 bin eserin yer aldığı kitaplık, bu akademide kuruldu

Türkiye’nin duayen isimlerini öğrencilerle buluşturan Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi önemli bir çalışmayı daha hayata geçirdi.

İçerisinde 6 bin eserin yer aldığı, Felsefe, Sanat ve Sosyal Bilimler Kitaplığı Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nde kuruldu. Serdivan Belediyesi Fikir ve Sanat Akademisi’nden yapılan açıklamada, kütüphane olarak da hizmet veren Felsefe, Sanat ve Sosyal Bilimler Kitaplığı’nda, devrin önemli yazarlarının yanı sıra günümüz felsefe ve fikir adamlarının da eserlerinin yer aldığı belirtildi.

Felsefe, Sanat ve Sosyal Bilimler Kitaplığı’nın özellikle akademik çalışmalar ve araştırmalar yönünden referans kitaplık ve kaynak merkez olarak hizmet verdiği ifade edildi. İçerisinde nadir eserlerin yer aldığı, Felsefe, Sanat ve Sosyal Bilimler Kitaplığı’nda; İbn-i Arabi, Gazali, İbn-i Rüşd, Aristo, Habermas ve Platon’dan günümüz düşünürlerinden Cabiri ve İzek’e kadar birçok önemli ismin eserleri bulunuyor.

Felsefe, Sanat ve Sosyal Bilimler Kitaplığı’ndan tüm vatandaşların, haftanın yedi günü saat 09.00’dan akşam 21.00’a kadar ücretsiz olarak yararlanabilecekleri belirtildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]