6 ayrı ilçede eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Sakarya\'da 6 ayrı ilçede düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda bin 127 adet uyuşturucu hap ve 1 kilo 100 gram esrar ele geçirildi. Operasyonda 1\'i yabancı uyruklu 15 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik olarak, Sapanca Cumhuriyet Başsavcılığı\'nca yürütülen soruşturma kapsamında Sapanca merkezli olmak üzere Arifiye, Ferizli, Karasu, Geyve ve Pamukova ilçelerinde 11 ayrı noktada, eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda U.K., S.H., M.A., A.Ç., D.H., L.M., M.T.K., A.Ö., E.T. ile Ö.K. ve yabancı uyruklu S.R. isimli kadınlar gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve eklentileri ile üzerlerinde yapılan aramalarda bin 127 adet uyuşturucu hap, 1 kilo 100 gram kubar esrar ve 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Sakarya İl Jandarma ekipleri 6 ilçede yaptıkları kontrollerde uyuşturucu ticareti yaptıları belirlenen, aralarında çeşitli gazino ve restaurantlarda sahneye çıkan 6 oryantalin de bulunduğu 15 kişiyi gözaltına aldı.

Jandarma ekipleri, Sapanca, Arifiye, Ferizli, Karasu, Geyve ile Pamukova İlçesi'ndeki 11 adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Baskında 1127 uyuşturucu hap,  1100 gram esrar ve 3 ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Baskında aralarında özel diyaliz merkezinde müdürlük yapan 32 yaşındaki D.H. ile Sapanca'da bulunan çeşitli restoran ve gazinolarda çalışan 6 oryantalin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı. Sorgulanan 15 kişiden 4'ü serbest bırakıldı, 2'si oryantal, 11 kişi mahkemeye sevkedildi. Duruşma sonunda L.M. U.K. ve B.A.  tutuklandı. 1 oryantale adli kontrol cezası verildi. Diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]