5 Yeni proje hizmete alınıyor

Yeni bilişim hizmetlerinin 5 Ocak Pazartesi günü hizmete alınacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Yeni dönemde Sakarya Yerel Demokrasi Portalı adını verdiğimiz SAYDEM ile şehrimizde faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarımızı Büyükşehir Belediyemiz ile buluşturacağız. Yeni hizmetimiz ile tüm aktörlerimiz tek tuşla öneri ve görüşlerini Büyükşehir Belediyemize kolaylıkla iletebilecekler” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi kurumsal altyapısını 5 yeni proje ile güçlendirdiklerini açıkladı. Çağın gerekliliklerine uygun yeni teknolojiler ile hızlı ve kolay erişilebilir hizmetleri Sakaryalılar ile buluşturduklarını belirten Başkan Toçoğlu, 5 Ocak Pazartesi günü, saat 11.00’da, AKM’de düzenlenecek program ile yeni bilişim hizmetlerini kamuoyuna duyuracaklarını ifade etti. Başkan Toçoğlu, “5 Ocak Pazartesi günü ile birlikte 5 yeni bilişim hizmetini Sakaryalıların kullanımına sunuyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Katılımcı Belediyeciliğe Katkı
Yeni bilişim hizmeti SAYDEM’in katılımcı belediyecilik anlayışına önemli bir katkı sunacağının altını çizen Başkan Toçoğlu, “İnsan odaklı hizmet anlayışımız gereğince geçtiğimiz dönemde SEMOS’u hayata geçirmiştik. Büyükşehir hizmet sınırlarındaki tüm muhtarlarımız da SEMOS’tan yararlanmaya başladı. Yeni dönemde de Sakarya Yerel Demokrasi Portalı adını verdiğimiz SAYDEM ile şehrimizde faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarımızı Büyükşehir Belediyemiz ile buluşturacağız” dedi.

Tek Tuşla İletişim
Başkan Zeki Toçoğlu, “SAYDEM ile STK’larımızın şehir yönetimine daha fazla katkı sunabilmelerini arzuladık. Bu yeni bilişim hizmeti ile sivil toplum kuruluşlarımız diledikleri tüm konular ile ilgili istek, öneri, şikayet, bilgilendirme ve bilgi edinmede çeşitli görüşlerini Büyükşehir Belediyesi’ne rahatlıkla iletebilecek. Bu şekilde STK’lar faaliyetlerini de tüm şehre duyurma imkanına da kavuşacak. Yeni hizmetimiz ile tüm aktörlerimiz tek tuşla öneri ve görüşlerini Büyükşehir Belediyemize kolaylıkla iletebilecekler” şeklinde konuştu.

Yeni Yılda Daha Netiz
‘Yeni yılda daha netiz’ sloganı ile hayata geçirilecek diğer yenilikler ile ilgili de bilgi veren Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mobil Uygulamaları, ücretsiz kablosuz internet erişim alanları, şehrimiz ile ilgili aranan her şeyin yer alığı SAYPORT şehir portalı ve yenilenen yüzüyle kurumsal internet sayfamız yeni yılda hemşerilerimizin kullanımına sunuyoruz. Bilişim alanında hayata geçireceğimiz yenilikler şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]