5 Yaşındaki Kızları 3 Yıldır Kayıp!

Sakarya'da, 3 sene önce evin önünde oynarken kaybolan Alev Çetin'i (5) bulan ya da yerini söyleyene 50 bin dolar veya bir daire ödül verilecek.

Sapanca ilçesi Yüzevler Mahallesi'nde yaşayan Abdurrahman (34) ve Nuran Çetin (30) çiftinin üç çocuğundan biri olan Alev Çetin, 13 Haziran 2006'da misafirliğe gittikleri büyükannesinin evinin önünde oynarken kayboldu. Tüm aramalara rağmen bulunamayan Alev'in ailesi büyük acı yaşıyor. Anne Nuran Çetin, günlerini kızı için ağlayarak geçiriyor.

"Artık ağlamaktan göz pınarlarım kurudu." diyen anne, kızının bir gün bulunacağı ümidiyle yaşıyor.

Kızının hayatından endişe eden Çetin, onu sık sık rüyasında gördüğünü belirtti.

Polisin 3 yıldır aramasına rağmen kızını bulamadığını ifade eden Çetin, yaşadığı dayanılmaz acıyı şöyle anlattı: "Her telefon, her kapı çaldığında irkiliyorum. Kızımdan bir haber vardır ümidiyle koşarak açıyorum. Tarif edilmez bir acı çekiyorum. Bu acıyı Allah kimseye yaşatmasın. Yavrum 3 yıldır nerede? Ne yapıyor? Kimin elinde? Düşündükçe çıldırasım geliyor. Yavrumun bulunmasını ümitle bekliyorum. Kızım kaybolduğunda daha 2,5 yaşındaydı. Kendi başına bir yere gidemez. Kaçırılmış olabileceğini düşünüyorum."

POLİS KAYSERİ'DEKİ GİBİ ARASIN

Baba Abdurrahman Çetin ise polisin kızını aradığını, ancak Kayseri'deki kayıp çocuklar gibi gibi titizlikle aranmasını istedi.

Kendi imkânları ile de 3 yıldır kızlarını aradıklarını ifade eden Çetin, "Neredeyse her 10 güne Emniyet'e gidip 'kızımla ilgili bir haber var mı?' diye soruyorum. Üç yıl çok uzun bir zaman. Artık kızımın bulunmasını istiyorum. Aile olarak büyük acı çekiyoruz. Bu acıdan, bu hasretten, bu özlemden kurtarsınlar bizi." diye konuştu.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]