45 yıl sonra dünyası aydınlandı

45 yıldır yakını ve uzağı göremeyen, son yıllarda da katarakt nedeniyle görme duyusunu iyice yitiren Sakarya’da yaşayan 58 yaşındaki Neşat Kılıç, geçirdiği 15 dakikalık katarakt ameliyatı sonrasında yeniden görmeye başladı.

Sakarya’da 45 yıldır yakın-uzak gözlük kullanan ve ileri derecede katarakt sorunu yaşayan 58 yaşındaki Neşat Kılıç, Sakarya\'daki özel göz hastanesindeki başarılı katarakt ameliyatından sonra sağlığına kavuştu. Basında çıkan başarısız katarakt ameliyat haberleri nedeniyle ameliyattan korktuğunu ve yıllarca ameliyat olmaktan kaçtığını belirten Neşat Kılıç, hastane uzmanlarından Op. Dr. Ahmet Gökdere’ye teşekkür ederek ,“Bazı göz merkezlerinde yapılan katarakt ameliyatlarının insanları kör ettiğini duyuyordum. Bu yüzden de ameliyat olmaktan korkuyordum. Bir arkadaşım katarakt ameliyatı olmak için Sakarya\'daki bu hastaneye geldi ve 1-2 ay sonra benden bile yüksek numaralı olan gözlüklerinden kurtuldu. Ondan aldığım cesaretle bende ameliyat olmaya karar verdim. TV izleyemeyen, günlük işlerini yapmakta zorlanan, torunlarını bile görmekte sıkıntı yaşayan Neşat Kılıç, 45 yıl sonra gözlüksüz yeni hayatına adım attı” dedi.

Arkadaşının öncülüğünde ameliyat olmaya karar veren Neşat Kılıç, “Arkadaşım sayesinde hastane yetkililerini tanımış oldum. Merkezden birçok insanın sağlığına kavuşarak ayrıldığına şahit oldum. Tüm şahit olduklarım ve Op. Dr. Ahmet Gökdere’nin verdiği güven sayesinde ameliyat oldum” diyerek açıklamalarda bulundu.

Neşat Kılıç, katarakt ameliyatının güvenilir kurumlarda ve güvenilir doktorlar tarafından yapılması gerektiğini, doğru ve güvenilir adrese gidilerek herkesin göz sağlığına kavuşabileceğini sözlerine ekledi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]