4 Kilo Esrar Maddesi Ele Geçirildi

Sakarya polisinin bir işyerine düzenlediği operasyonda yaklaşık 4 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, 5 kişi de gözaltına alındı.  

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, F.T. (36) isimli kişinin Y.D. (36) ve köylerde bulunan diğer şahıslardan temin ettiği esrar maddesini kendisine ait atölyesinde satışa hazır hale getirerek, B.B.(37), A.K.(20), Y.D.(36) ve Ş.D.(25) ile birlikte işyerinde sattığını tespit etti.

20 Kasım günü işyerine operasyon düzenleyen ekipler, B.B., A.K. ve Ş.D.'yi yakaladı. Yapılan aramada işyerinde bulunan dolap içerisine gizlenmiş satışa hazır vaziyette 9 adet kilitli naylon poşet içerisinde 32 gram esrar maddesi, yine işyerinde mobilya stantlarının içerisine gizlenmiş 4 adet naylon poşet içerisinde 3 kilo 970 gram esrar maddesi ve esrar maddesinin satışında kullanılan 350 adet kilitli naylon poşet ele geçirildi.

Operasyonu derinleştiren polis, örgüt lideri olduğu iddia edilen F.T.'yi 5 gram esrar maddesiyle birlikte yakalarken, örgüte köylerden esrar maddesi temin eden Y.D. de gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan F.T., B.B., A.K., Y.D., Ş.D., sorgu ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]