35 kilometrelik yolu patenle aşarak hastaneye gitti

Hendek ilçesinden Düzce\'ye hastaneye giden Mustafa Kaya isimli genç, yaklaşık 35 kilometrelik yolu patenle aştı.

Hendek\'te yaşayan Mustafa Kaya adlı genç, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi\'nden aldığı randevusuna gitmek için ne otobüs, ne minibüs, ne de başka bir ulaşım aracını tercih etti. Patenlerini ayağına takan Kaya, yaklaşık 35 kilometrelik yolu aşarak gitti. Kaya, uzun süredir yapmak istediği bir şey olan patenle yolculuğu denemek istediğini ve bunu başardığını söyledi.

Kaya, “Atatürk Devlet Hastanesi\'nden sıra aldım. Ne zamandır düşünüyorum, içimde bir hevesti. Yaklaşık 35 kilometre yol yaptım. Saat 14.00’daki randevumdan tam 10 dakika önce Atatürk Devlet Hastanesi\'nin kapısına vardım. Amacım Düzce’ye gelmekti gördüğünüz gibi bunu gerçekleştirdim. Bundan sonra İstanbul’a gitmek istiyorum. Ancak Hendek Belediye Başkanımız bana yardım ederse bunu gerçekleştirebilirim. Patenleri yenilemek lazım. Başkanımız paten yardımı yaparsa İstanbul’a da gideceğim” dedi.

Patenli yolculuğunu tamamlayan Kaya, randevusuna dakikalar önce gelmeyi başarmanın sevinciyle hastane kapısından içeri girdi ve muayenesinin ardından yine patenleriyle geri döndü.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]