3+1'de öğrenci yerleştirmeleri değerlendirildi

Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda bir araya gelerek 2013-2014 eğitim yılında uygulamalı eğitimde gelinen noktayı değerlendirdiler.

İşletmelerin ihtiyaç duydukları nitelikteki elemanları üniversiteyle birlikte yetiştirmeyi amaçlayan 3+1 projesi 2’inci yılında da devam ediyor. Meslek yüksekokulu müdürleri 41’inci MEYOK toplantısını Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda yaparak 3+1 Eğitim Modeli’nde gelinen noktayı değerlendirdi. 2 bine yakın öğrencinin işletmelerle buluştuğu 2013-2014 eğitim öğretim yılı güz döneminde öğrenci yerleştirmelerinin tamamlandığı vurgulandı.
MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “Toplantılarımızı farklı MYO’larda yaparak akademik ve idari anlamda bir sinerji oluşturuyoruz. Meslek Yüksekokulları’nın sorunlarını ve yapılması gereken işlerimizi planlıyoruz” dedi.

Toplantıda 3+1 Eğitim Modeli ve tanıtım kitapçığı oluşturulması, ortak dersler için ortak ders notu hazırlanması, Sektörde Buluşma Seminerleri düzenlenmesi gibi konularda bir dizi kararlar alındı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]