3000 Kişiye de İş İmkanı Sunacağının Sözünü Verdi

CHP Adapazarı Belediye Başkan adayı Kamil Özkan, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Özkan, ilk olarak eğitim sendikalarını, Atatürkçü Düşünce Derneği'ni (ADD), Giresunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ve esnafı ziyaret etti. Belediyede taşeronlaşmaya son vereceklerini söyleyen Özkan, "Belediye bütün işleri taşerona havale etmiş ve taşeronlar da asgari ücretle bütün işçileri köle gibi çalıştırıyor. Böyle bir duruma insan olarak kayıtsız kalmak mümkün değil. Belediyeyi kazandığımızda taşeronları memleketlerine yollayıp, işçileri de kadrolu yapacağız. Alın terleri kurumadan hak ettikleri ücreti onlara ödeyeceğiz. Herkese sendikalı olma hakkını tanıyacağız" dedi.

500-3000 Kişiye de İş İmkanı Sağlayacağız

Dernekleri tek çatı altında toplayacaklarını söyleyen Özkan, “Adapazarı'nda bulunan tüm dernekleri tek çatı altında toplayacak bir projeye imza atacağız. Geleneklerini ve kültürlerini yaşatan bu derneklere her zaman destek olacağız. Esnaflarımız için de belediye bünyesinde esnaf ve zanaatkarlar müdürlüğü kuracağız. 24 saat esnafın derdini dinleyecek, onların sorun ve sıkıntılarına çözüm üreteceğiz. Çiftçimiz ve köylümüz için de Tarım ve Veterinerlik Müdürlüğü'nü hayata geçireceğiz. Yenikent bölgesine ikinci üniversiteyi kurup bölgeyi sosyo-ekonomik açıdan geliştirecek, Şeker Fabrikası'nı da belediye olarak satın alıp burasını 365 gün 24 saat çalışır hale getireceğiz. Burada bin 500-3 bin kişiye de iş imkanı sağlayacağız" diye konuştu.

Özkan ve beraberindekiler bazı ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Özkan'a ziyaretleri esnasında bazı meclis üyesi adaylarıyla partililer de eşlik etti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]