30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerle kutlanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı Sakarya’da gerçekleştirilecek törenlerle kutlanacak. Kutlama programında Atatürk Anıtına çelenk sunma, Atatürk Bulvarı\'nda Resmi Geçit töreni, Valinin makamında tebrikleri kabulü ve akşam da Zafer Bayramı Resepsiyonu yer alıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı Sakarya’da ilk olarak saat 08.30’da Kent Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayacak. Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve Garnizon Komutanlığı tarafından sunulacak olan çelenklerin ardından Sakarya Valisi Mustafa Büyük, saat 09.15’te makamında tebrikleri kabul edecek. Saat 10.00’da Atatürk Bulvarı’nda yapılacak olan Resmi geçit töreni ile zirveye ulaşacak olan kutlama programı, akşam saat 20.30’da Tunatan Tesislerinde verilecek olan Resepsiyonla tamamlanacak.

Vali Büyük, Zafer Bayramını şimdiden kutladı

Ayrıca, Sakarya Valisi Mustafa Büyük yayımladığı bir mesajla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91’inci yıl dönümünü kutladı. Vali Büyük mesajında şunları söyledi:
“30 Ağustos, 91 yıl önce bugün binlerce şehidin, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde canları pahasına, Ülkemizin geleceğini değiştirdikleri bu büyük zaferin kazanıldığı gündür. Bu zafer Türk Milletinin fedakarlığının, kararlılığının, vatan sevgisinin önemli ve anlamlı bir göstergesidir. 30 Ağustos Zafer Bayramı\'nda Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşının tüm kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının ve Sakaryalı hemşehrilerimin Zafer Bayramını kutluyorum.”
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]