30 Ağustos Zafer Bayramı Sakarya'da böyle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. yıl dönümü Sakarya’da coşkuyla kutlandı. Sakaryalıların ilgi gösterdiği kutlama programı, renkli görüntülere sahne oldu.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. yıl dönümü Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Sakarya’da da coşku içinde kutlandı. Adapazarı Kent Meydanı’nda Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı tarafından Atatürk Anıtına çelenklerin bırakılmasıyla başlayan kutlamalar, Sakarya Valiliğinde tebriklerin kabul edilmesiyle devam etti.

Tebriklerin kabulünün ardından Atatürk Bulvarı’nda devam eden kutlamalarda ise Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bilgehan Saymaz askeri araç üzerinde dolaşarak Sakaryalıların bayramını kutladı. Saygı duruşunda bulunulması ve okunan İstiklal Marşı okunmasının ardından Kurmay Binbaşı Ahmet Durmaz’ın günün anlam ve önemine dair konuşma yapmasıyla devam eden programda, halk oyunları gösterileri ve resmi geçit töreni yapıldı.

Sakaryalı vatandaşların ilgi gösterdiği kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]