3 saatlik Orhan Hakalmaz konseri Sakaryalıları coşturdu

Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Orhan Hakalmaz, Orhangazi Kültür Merkezi’nde verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

3 saat süren konserde, Hakalmaz hayranları doyasıya eğlendi.

Adapazarı Belediyesi 2013-2014 Kültür ve Sanat etkinliklerine, Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Orhan Hakalmaz’ın seslendirdiği “Neşet Ertaş Anma ve Türküleri” ile start verdi. Kasım ayı etkinlikleri kapsamında Adapazarı’na gelen Orhan Hakalmaz, seslendirdiği birbirinden güzel Neşet Ertaş parçaları ile dinleyenlere tam bir müzik ziyafeti sundu.

Başkan ve eşleri katıldı


Çok sayıda Orhan Hakalmaz hayranının katıldığı konseri Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, Başkan Yardımcıları Rıdvan Sezer ve başkan eşleri de izledi. Hakalmaz parçalarının hemen hemen hepsine eşlik eden Adapazarlılar 3 saat boyunca müzik ve eğlencenin keyfini çıkardı.

Salondaki müthiş enerji

Hayranlarının da eşlik ettiği şarkıları büyük bir coşkuyla seslendiren Hakalmaz, Adapazarı’nda sahne almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Hakalmaz, “Sakarya’da olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Salondaki enerji bana da yansıyor ve ayrı bana ayrı bir güç katıyor. Büyük küçük herkesin şarkılara eşlik etmesi beni inanılmaz mutlu ediyor”dedi.

Yerlerinde oturamadılar

Tüm salonun dolduğu ve birçok kişinin salon aralarında oynadığı gecede Hakalmaz, Sakaryalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Gece boyunca yerlerinde oturamayan Hakalmaz hayranları, Hakalmaz’ın’in duygusal parçalarıyla da zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, gece sonunda sanatçı Orhan Hakalmaz’a gecenin anısına plaket takdim etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]