3 ayda 15 evi soydular

Sakarya’da 2 hırsız, 3 ay içerisinde 15 farklı adreste hırsızlık olayına karıştı. MOBESE kameralarından yapılan takiple yakalanan 2 hırsız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakarya’da merkez ve çevre ilçelerde ikametlerin kapılarını veya pencerelerini kırmak sureti ile ikametlerden televizyon ve laptop gibi elektronik eşyaları çalan, bu malzemeleri satmak sureti ile haksız kazanç elde eden hırsızlar, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin üç aylık MOBESE ve güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından yakayı ele verdi.

H.İ.A. (20) ve E.E. (24) isimli şüpheli şahısların Serdivan ve Adapazarı ilçelerinde 11, Pamukova ilçesinde 3 ve Arifiye ilçesinde 1 ikametten hırsızlık olayı gerçekleştirdiği tespit edildi. Şahısların ikametlerden çalmış oldukları elektronik eşyalar ile ilgili yapılan çalışmalarda ise 8 adet farklı marka ve modellerde televizyon, 1 adet laptop a adet 5+1 ses sistemi ve 2 adet laptop soğutucu ele geçirilerek, asıl sahiplerine teslim edildi.

Yakalanan şüpheli şahıslar, haklarında yapılan 11 ayrı hırsızlık doyası ile birlikte çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]