2,5 Yaşındaki Arda Oyun Oynarken Kaçırıldı

Adapazarı ilçesinde, evinin önünde oynarken kaçırıldığı iddia edilen bir çocuk için polis alarma geçti.  

Olay, Yenidoğan Mahallesi Güz Sokağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Dilek (41) ve Aziz Aksoylu (41) çiftinin çocukları 2,5 yaşındaki Arda Aksoylu, evinin önünde oynadığı sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından götürüldü.

Çocuğun götürüldüğünü gören komşular çocuğun yanındaki kişinin eşkalini ailesine bildirdi. Çocuğun kaybolmasının ardından ailesi durumu polise bildirdi. Torununun kaçırıldığını haber alan dede Suat Beyanal da polis merkezine giderek müracaatta bulundu.

Polisler verilen bilgi  doğrultusunda şehrin giriş çıkışlarını tuttu. Aile fertleri komşularla birlikte kayıp çocuğu ararken, olaydan yarım saat sonra kayıp çocuk onu aramaya çıkan mahalledeki çocuklar tarafından bir cadde üzerinde arabaların arasında buldu. Panik ve korkuyu bir anda yaşayan çocuk evine getirildi.

Kocaeli'den Sakarya'ya Geldi

Çocuğunun kaçırıldığı haberini Kocaeli'de çalıştığı pazarlama şirketinde öğrenen baba Aziz Aksoylu da hemen eve geldi. Oğlunun kaçırılması haberinin ardından bulunduğunu öğrenen Aksoylu, oğluna sarılarak onu öptü. Oğlunu aramaya çıkan anne Dilek Aksoylu ise oğlunun bulunduğu haberinin kendisine verilmesi üzerine eve geldi. Oğlunu evin kapısında gören anne sevinçten gözyaşlarına boğuldu. Tüm aile fertleri birbirine sarılarak çocuğun bulunmasını gözyaşları içinde karşıladı. Kısa süreli sevincin ardından çocuğun bulunduğu haberi polise bildirildi.    

Komşular Çocuğu Götürürken Görmüş

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nden bir resmi ekip ile bir sivil ekip çocukları bulunan ailenin yaşadığı eve geldi. Küçük çocukla ve ailesi ile konuşan polisler kısa süre sonra kaçırılma iddiaları üzerine araştırmalara başladı. Çocuklarının kaçırıldığını iddia eden aile fertlerinden baba Aziz Aksoylu, "Bir şahıs gelmiş evin önünde oynarken çocuğu almış. Komşular görmüş. Gitmem babam kızar demiş oğlum ama alıp götürmüş. Görenler var"  dedi.  

Torunu kaçırılan dede Suat Beyanal da bu konunun detaylı bir şekilde araştırılmasını istedi. Ailenin komşuları da olayı gördüklerini bir şahsın çocuğu alarak gittiğini yaşanan olay yüzünden çok korktuklarını belirttiler.

Polis, çocuğu alıp götüren şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]