2014 yılının ilk meclisi, Süleyman Dişli başkanlığında toplandı

Adapazarı Belediyesi 2014 yılı ilk meclis toplantısı, Belediye Başkanı Süleyman Dişli başkanlığında yapıldı. Mecliste bir ilave madde olmak üzere toplam 16 madde görüşüldü.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli başkanlığında yapılan toplantıda 16 madde görüşüldü. 2014 yılı meclisinin ilk açılış konuşmasını yapan Başkan Dişli, “Buradaki arkadaşlarla yaklaşık 5 yıl, inişli çıkışlı bazen sert bazen yumuşak geçen meclis toplantıları yaparak iyi şeylere imza attık. Tabi ki Melek değiliz ama yaptığım işte hiç art niyetli olmadım. Ben buradaki arkadaşları da öyle görüyorum. Muhalefetin de desteğini görerek halka faydalı güzel hizmetler yaptık” dedi.

Başkan Dişli, gündem dışı maddelerde ülkede son yaşanan olaylara da değinerek, “Biz ülke olarak problem üretmeyi çok seviyoruz. Birileri dönem dönem çıkıyor ortaya bir şey atıyor ülkenin parası bir anda heba oluyor, uçuyor. Biraz daha kardeşçe yaşamayı öğrenmeliyiz” ifadelerini kullandı.

"Ruhsatlarla ilgili bir belirsizlik yok"

Gündem dışı maddelerde söz alan MHP’li meclis üyesi Ayhan Kayıkçı, ruhsat ve 18 uygulamalarında sorunlar yaşandığını iddia etti. Muhalefetin sorduğu soruları da yanıtlayan Başkan Dişli, “Ruhsatlarla ilgili bir belirsizlik yok. Kanun neyse arkadaşlarımız onu uyguluyor. 18 uygulamalarındaki arkadaşlarımızın çok düzgün çok adil çalıştıklarını biliyorum. Doğru neyse onu uyguluyorlar. Tabi ki, doğruyu uygularken de her kesimi mutlu etmek de mümkün olmuyor. Buradan 18 uygulamalarında çalışan personeli de işlerinde titiz davrandıkları için tebrik ediyorum” diye konuştu.

Mecliste yapılan gizli oylamada Denetim Komisyonu’na 3 AK Partili üye Mahmut Arslani, Yüksel Sözer, Hasan Karagüzel ile MHP grubundan Suat Çokluk ve Fehmi Garip olmak üzere toplam 5 meclis üyesi seçildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]