"2009 Yılında İlçemizde Eksik Hiçbir Şey Kalmayacak"

AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Osman Karaoğlan, basın toplantısı düzenleyerek, kongreden sonra yapılan görev dağılımı ve ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kendi iktidarları dönemin Akyazı'da önemli hizmetler yaptıklarını vurgulayan İlçe Başkanı Osman Karaoğlan, "İnşaatı devam eden Devlet Hastanesi, Ocak ayı içinde ilgili firma tarafından teslim edilecek. Hastanenin doğalgaz bağlantısı bu hafta içinde başlayacak. Hastanenin iç donanımı ve araç alım ihalesi yakın zamanda yapılacak. Bu alımlar için 6 milyon YTL ödenek çıktı. Bu paranın ilk dilimi olan 650 bin YTL kullanılmak üzere gönderildi. Toplam maliyeti 21 milyon YTL olacak hastane, yerel seçimlerden önce hizmete girecek" dedi.

Karaoğlan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Köylerimizin yol, su sorunları bitme aşamasında. 2009 yılında ilçemizde eksik hiç bir şey kalmayacak. Bunun için yoğun bir çalışma programı yaptık. Belediye başkanlığı için herkes aday adayı olabilir. Ancak aday adayları arasında yapılacak seçimlere çok özen göstereceğiz. Kimseye hak etmediği bir şey verilmeyecek. Ben görevde olduğum süre içinde bu böyle devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bunun dışında bir gelişme olursa ben görevi bırakır giderim. Aday adaylarının belediye başkanlığı için bin 500YTL, il genel ve belediye meclis aday adaylarından 500 YTL alınacak" dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]