2008-2009 Öğretim Yılı Değerlendirildi

2008-2009 öğretim yılının sona ermesi nedeniyle, Adapazarı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçedeki okul ve kurum müdürlerinin katıldığı sene sonu değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Sakarya Fen Lisesi Salonu’nda yapılan toplantıda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli bir yıllık çalışma ve gayretlerinden dolayı okul ve kurum müdürlerine teşekkür ederken, yıl içerisinde yapılan çalışmalarda ulusal ve uluslar arası başarı kazanan okulların yöneticilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini kutladı.

Toplantıda Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fevzi Mahmutoğlu ve Vedat Tezbiten; ilköğretim ve liselerdeki öğrenci kayıtları başta olmak üzere ilköğretim okullarında mesleki çalışmalar, liselerde uygulanan sorumluluk ve ortalama yükseltme sınavları, diplomaların düzenlenmesi vb. konularda okul yöneticilerine bilgi sundular.

Adapazarı ilçesine bağlı okul ve kurum müdürlerinin katıldığı sene sonu değerlendirme toplantısı, okul yöneticilerinin eğitim öğretim yılındaki faaliyetler hakkında görüşlerini belirtmesiyle sona erdi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]