2007 Faaliyet Raporu Görüşüldü

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde Kaymakam Mehmet Yapıcı başkanlığanda gerçekleştirilen toplantıda, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2007 yılı faaliyet raporu görüşüldü.

Akyazı Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Kaymakam Mehmet Yapıcı'nın yanısıra köy muhtarları ile İl Genel Meclisi Üyeleri katıldı.

Toplantıda görüşülen, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2007 yılı faaliyet raporu oybirliği ile kabul edildi. Toplantının sonunda görüşlerini dile getiren köy muhtarları, yapılan hizmetleri yeterli bulmadıklarını dile getirdi. Bir çok hizmetin yarım kaldığını söyleyen muhtarlar, proje maliyetlerinin 30 - 40 bin YTL olmasına rağmen ödeneklerin 3-5 bin YTL ile sınırlı kaldığını söylediler.

Kaymakam Mehmet Yapıcı, hizmetlerin imkanlar dahilinde yapıldığını ifade ederek, "İl bazında en yüksek bütçeyi alan Akyazı'dır. Önümüzdeki dönem, eksiklerin giderilmesi için gayret göstereceğiz" dedi.

İl Genel Meclisi üyeleri de, bugüne kadar yapılan hizmetlerin geçmiş 20 yılda yapılmadığına dikkat çekerek, yine de yapılanların yeterli olmadığını ifade ettiler.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]