20 bin lale soğanı dağıtıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü geleneksel lale dağıtımı gerçekleşti.

Yapılan törene Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mehteran takımının gösterisi ile başlayan program Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Yılmaz Çiğdem’in konuşmasıyla devam etti. Çiğdem; ”Sizlerin desteklerle yaklaşık bir milyon kışlık çiçek ve 500 bin lale soğanı şehrimize diktik. Ve ara caddelerde gördüğünüz gibi güzel bir görüntü oluşturdu. Sakarya genelinde yapılan çalışmalarda bulunan ekibime teşekkür ediyorum” dedi.

ehrimize ayrı bir güzellik katmaya çalışıyoruz"

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu ise;” Bu mevsimde şehrimizin her tarafına çiçekler, lale soğanı, laleler ekerek şehrimize ayrı bir güzellik katmaya çalışıyoruz. Tabi ki şehirler içinde yaşadıklarının mutlu olmalarıyla güzelleşir. Bizde şehrimiz de mutlu inşaları, güler yüzlü insanlarımız için uğraşıyoruz. Yine hep beraber bu şehri güzel hale getirebilir. Yapılan hizmetlerin korunması, hizmetlerin muhafaza edilmesi ise değerli vatandaşlarımızın üzerine bir görevdir. Ben emeği geçen herkese teşekkür eder hep beraber Sakaryamızı güzel günlere taşıyalım “ dedi.

Konuşmaların ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli vatandaşlara tek tek lale soğanı dağıttı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]