2 Sertifikalı Kalite Yönetim Semineri 5 Şubat'ta

Organizasyon denildiğinde Sakarya'da ilk akla gelen 5Nokta4 Event, bu ayki programlarında Grup Gündoğarken konseri ve Kalite Yönetim seminerlerinin olduğunu açıkladı.

"Kalitenizi siz belirleyin!" sloganıyla Sigmacenter (sigmacenter.com.tr)  işbirliği ile düzenlenen Kalite Yönetim Seminerleri 5 - 6 - 7 Şubat’ta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 10.00 -18.00 saatleri arasında Adapazarı Otel Limapark Seminer Salonu (Serdivan Geltat Market Üstü)'nda düzenlenecek.

İkramlar dahil 2 sertifikalı eğitim seminerinin bedelini 300 TL + KDV olarak açıklayan 5Nokta4 Event, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

*** 3 gün süre ile 20 saati aşan uygulamalı 2 ayrı eğitim verilecek. Her katılımcı katılım sertifikası ve eğitim sonu yapılacak sınavda başarılı olanlara da ayrıca başarı sertifikası almaya hak kazanacaklar. Maksimum 20 kişinin katılabileceği seminer, U masa düzeninde, Sigmacenter uzman eğitmeni tarafından gerçekleşecek. 

HEDEFİ:

ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi standardına uygun olarak kuruluş içinde oluşturulmuş olan kalite yönetim sisteminin yeterliliğini, uygunluğunu ve etkinliğini saptamak için yapılan iç tetkiklere ait esasları ve aşamalarını açıklamak ve uygulamalarla göstermek. Bu amaca yönelik olarak kuruluş içi kalite yönetim sistemi tetkikçisi yetiştirmek.

KAPSAMI:

• ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi standart şartları özeti,
• Tetkik türleri ve tanımları,
• Kalite yönetim sistemi tetkikinin amacı,
• Kalite yönetim sistemi tetkikinin aşamaları (planlama, hazırlık, uygulama, raporlama, takip ve kapatma),
• Organizasyonel görev ve sorumluluklar,
• Kalite yönetim sistemi tetkikçisinin sahip olması gereken özellikler,
• Tetkik sırasında karşılaşılması muhtemel durumlar ve sürprizler çeşitli uygulamalarla ve filmlerle anlatılır.


KATILIMCILAR: Kalite yönetim sistemi tetkiklerinde görev alacak çalışanlar.

KATILIMCI SAYISI:  Minimum 10, maksimum 20 kişi

GEREKLİ ÖN BİLGİ: Kalite yönetim sistemi standardı  (ISO 9001:2008)

ÜCRET: 300 TL + KDV (eğitim dökümanları, öğle yemeği ve cafe break dahil)

BİLGİ ve REZ. için: 0 535 3290046 numaralı telefonu arayabilirsiniz. info@5nokta4.org

NOT: Seminerin en az % 70’ine katılan kişilere seminer sonunda başarı ve katılım sertifikası verilir. Başarı sertifikası için seminer sonunda yapılacak sınavda en az 70 puan almak gerekir.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]