2 Ayda, 4 Bin Kişi Doğalgaz Abonesi Oldu

Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş (AGDAŞ), Haziran ayında başlattığı 12 taksit kampanyası çerçevesinde 4 bin abone kazandı.

AGDAŞ Pazarlama Müdürü Mücahit Alkan, 4 Haziran 2009 tarihinde başlattıkları 12 taksit kampanyası ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 7. Meslek Komitesi'nin katkılarıyla düzenlenen 'Doğalgaz Etkinlikleri Haftası'na vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Alkan, daha önce 25-30 abone yaparken, etkinliklerle birlikte bu rakamın günlük olarak 75'e yükseldiğini söyledi.

Kampanyanın 15 Ağustos 2009 Cumartesi günü sona ereceğini hatırlatan Alkan şunları keydetti: "AGDAŞ olarak bundan iki ay önce başlatılan pazar odaklı yaklaşım meyvelerini vermeye başlamıştır. Taksit kampanyamız doğalgaza ilgiyi artırdı. 15 Ağustos 2009 tarihinde sona erecek kampanya'da AGDAŞ, Cumartesi akşamı 19.30'a kadar hizmet vermeye devam edecek."

Alkan, kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların, binasındaki komşularından doğalgaz aboneliği olanların sadece kimliği, binasında başka doğalgaz abonesi olmayanların ise elektrik veya su faturalarıyla birlikte, AGDAŞ'a gelerek rahatlıkla abonelik yaptırabilecekleri bilgisini verdi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]