19 Yaşındaki Sicili Kabarık Zanlı Yakalandı

Sakarya'da TCDD'ye ait bir vagonun yakılması, iki ayrı iş yerinden hırsızlık ve adam yaralama suçlarından aranan zanlı, polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Semerciler Mahallesi'ndeki bir büfeden bir miktar bozuk para ve sigara çalınmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada polis, hırsızlık zanlısını çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerinden tespit etti. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları incelemede zanlının T.B.(19) olduğunu belirledi. Eşgali il merkezindeki devriyelere bildirilen zanlı kısa sürede Çark Caddesi'nde yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alınan zanlının, 19 Ocak'ta Adapazarı Tren Garı'nda TCDD'ye ait bir vagonun yakılması olayına karıştığı belirlendi. Zanlının parmak izi taramasında Serdivan ilçesi Arabacıalanı Mahallesi'nde iş yerinden hırsızlık olayında elde edilen parmak izi ile örtüştüğü saptandı. Zanlının ayrıca adam yaralama suçundan da mahkemece arandığı öğrenildi. T.B. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
 

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]