19 Mayıs Sakarya'da coşkuyla kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sakarya Atatürk Stadyumu’nda coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları ilk olarak Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Kent Meydanı\'na çelenk koyması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kutlamalar daha sonra Atatürk Stadyumu\'nda devam etti. Stadyumdaki programa Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti Milletvekilleri Hasan Ali Çelik ve Ali İhsan Yavuz, Sakarya Garnizon Komutanı Bilgehan Saymaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Spor İl Müdürü Salih Koşu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç katıldı. Kutlamaya katılan bisiklet sporcuları stad içerisinde tur atarken, jimnastik gösterileri sergileyen minikler protokolün ve vatandaşların beğenisini kazandı. Staddaki kutlamalar milli sporculara hediyelerinin verilmesinin ardından son buldu.

Satadyumdaki etkinliğin ardından protokol ve vatandaşlar bando eşliğinde Kent Meydanı’na yürüdü. Yürüyüş sırasında trafik şube araç trafiğini ulaşıma kapattı. Program Kent Meydanı’nda Vali Coş\'un toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bu arada Vali Coş, staddan ayrılırken simit satan esnaftan simit aldı. Vali Coş aldığı simiti hem kendi yedi hem de gazetecilere ikram etti.

Vali Coş simit aldı, gazetecilere ikram etti
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]