19 lider izci, ilk yardım kursunu başarıyla tamamladı

Sakarya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü\'nden on dokuz lider, Türkiye İzcilik Federasyonu\'nun 27-29 Aralık 2013 tarihleri arasında Sakarya\'da açmış olduğu İlk Yardım Kursu\'nu başarıyla tamamladılar.

Türkiye İzcilik Federasyonu Sağlık Kurulu Başkanı Cüneyt Erişen, İlk Yardım Kursu Müdürü Bilge Türkiçin ve İlk Yardım Kurs Eğitmeni Biricik Ketenci\'nin yönetiminde gerçekleştirilen kursa Sakarya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Alaettin Ağcadağ ve Kulüp Önderi Serkan Dereli de katıldı. Teori ve pratiğin birleştiği eğlenceli ve eğitici etkinliklerin bulunduğu kursu bütün liderler başarıyla tamamladı.

İlk Yardım Kursu Doktoru Cüneyt Erişen, kurs sonunda yapmış olduğu değerlendirmede katılımcı liderlerin bu konuda çok aktif ve bilgili olduğunu, bunun da kursun başarı ile tamamlanmasına olumlu olarak yansıdığına değindi. Kulüp Başkanı Alaaddin Ağcadağ da kursun çok faydalı geçtiğini belirtti. Ağcadağ, öğrenilen bilgilerin uygulanmak zorunda kalınmamasını temenni ederek gerekirse bilinçli bir şekilde müdahale etmek için kursta öğrenilen bilgilerin çok önemli olduğuna vurgu yaptı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]