17 hafız icazet aldı

Adapazarı Müftülüğü tarafından düzenlenen hafızlık icazet programına katılan Başkan Toçoğlu, “Öğrencilerimizi gösterdikleri özveri ve gayretten dolayı kutluyorum, alınlarından öpüyorum. Bu süreçte ailelerin ve hocaların da büyük fedakarlıkları oluyor. Hepsinden Allah razı olsun. Rabbim icazetlerini hayırlı kılsın” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Müftülüğü tarafından düzenlenen Hanife Akın Kur’an Kursu hafızlık icazet merasimine katıldı. Donatım Camii’nde gerçekleşen, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, İl Müftüsü İlyas Serenli ve Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ın da yer aldığı programda 17 hafıza icazetleri verildi. Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, icazet alan öğrencileri, aileleri ve hocaları tebrik etti.

Başkan Toçoğlu, “Bugün 17 Kur’an Kursu talebemiz icazetlerini aldı. Öğrencilerimizi gösterdikleri özveri ve gayretten dolayı kutluyorum, alınlarından öpüyorum. Bu süreçte ailelerin ve hocaların da büyük fedakarlıkları oluyor. Hepsinden Allah razı olsun. Rabbim icazetlerini hayırlı kılsın” diye konuştu. Başkan Toçoğlu’nun konuşmasının ardından hafızlara icazetleri verildi, hediyeler takdim edildi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]