17 aylık Hira iğne yapılıp eve gönderildikten sonra öldü

Akyazı'da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan, iğne yapılıp, serum takılıp evine gönderildikten bir süre sonra tekrar fenalaşarak aynı hastaneye götürülen 17 aylık Hira isimli kız çocuğu hayatını kaybetti. Yakınlarının tepki göstermesi üzerine doktorun hastaneden polis eşliğinde ayrıldığı ileri sürüldü.

Akyazı Akminare Mahallesi'nde Fatma ve Akın G.'nin tek çocukları olan 17 aylık Hira, evde rahatsızlandı. İddiaya göre, ailesi tarafından Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne götürüldüğü öğrenilen çocuğun burada iğne yapılıp, serum takıldıktan sonra taburcu edildiği ileri sürüldü. 

Eve gönderildikten bir süre sonra durumu ağırlaşan çocuk, yeniden aynı hastaneye getirildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Hira bebek hayatını kaybetti.

Aile tek çocukları olan Hira'nın ölümüyle yıkıldı. Çocuğun yüksek ateş nedeniyle hastaneye getirildiği öne sürüldü. Ailenin tepkileri nedeniyle doktorun güvenlik amacıyla hastaneden polis eşliğinde ayrıldığı iddia edildi.

Küçük kız Merkez Gazi Süleymanpaşa Camii'nde cuma vakti kılınan cenaze namazının ardından Karaçalılık Mahallesinde toprağa verildi. 

Cenazeye MHP Milletvekili Zihni Açba'da katıldı. 
 
Haber: Remzi Armağan
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]