16 yaşındaki lise öğrencisi Sakarya Nehri'nde boğuldu

Erenler ilçesinde piknik yaptığı sırada serinlemek için Sakarya Nehri\'ne giren lise öğrencisi boğuldu.

Küpçüler Mahallesi\'nde yaşayan Yunus Emre G. (16) ve arkadaşları Sakarya Nehri kıyısnda dolaştıkları sırada serinlemek için nehre girdi.

Nehre girdikten bir süre sonra çırpınmaya başlayan Yunus Emre G., arkadaşlarının yardımına rağmen akıntıya kapılarak kayboldu.

Arkadaşları durumu ailelerine bildirmeleri üzerine, aileler polis ve 112’ye haber verdi. Yunus Emre G.\'nin Yunus Emre Çok Programlı Lisesi birinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenilirken, çocuğun anne ve babası olaydan yaklaşık bir saat sonra geldi. Anne Filiz G. çığlıklarla kendini Sakarya Nehri\'ne atmaya çalışırken çevresindekiler acılı kadını zor tuttu. Baba İbrahim G.\' eşini ve yanındaki diğer çocuklarını sakinleştirmeye çalıştı. 112 ekiplerinin sakinleştirici iğne yapma isteğini ve verilen suyu kabul etmeyen acılı kadın, “Benim oğlum gitmiş su mu içeceğim” diye tepki gösterdi.

 

Cansız bedenine ulaşıldı

Serinlemek için girdiği Sakarya Nehri’nde kaybolan gencin cansız bedeni balıkçı ağına takılmış olarak bulundu.

Arkadaşları ile birlikte dolaştığı sırada serinlemek için Sakarya Nehrine giren ve kaybolan 16 yaşındaki Yunus Emre G.\'nin cansız bedeni, bir balıkçı ağına takılmış olarak bulundu. Su seviyesinin düşük olması ve akıntının olmaması nedeniyle fazla sürüklenmediği ve balıkçı ağına takılan cesede Sakarya Sivil Savunma ekipleri ulaştı.

Olay yerine gelen Yunus Emre G.\'nin akrabaları, sinir krizleri geçirirken, Yunus Emre G.\'nin lise birinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Erenler ilçesinde dün yüzmek için girdiği Sakarya Nehrinde boğularak hayatını kaybeden Yunus Emre Gümüşalan, son yolculuğuna uğurlandı.

Dün öğlen saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte gezdiği sırada Sakarya Nehrine giren ve daha sonra kaybolan Yunus Emre Gümüşalan’ın cansız bedeni, Sakarya Sivil Savunma Ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu bulunarak inceleme için Adli Tıp’a gönderildi.

Adli Tıp’ta gerçekleştirilen incelemenin ardından ailesine teslim edilen Yunus Emre Gümüşalan’ın cansız bedeni, Sakarya’ya getirildi. Karapürçek ilçesi Teketaban köyü Merkez Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Teketaban Köy Mezarlığına defnedilen Yunus Emre Gümüşalan’ı yakınları gözyaşlarına boğuldu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]