16 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulundu

Adapazarı’nda beraber yaşadığı 41 yaşındaki kadının 16 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen 25 yaşındaki Gökhan A., durumu öğrenen kızın babasının polise başvurmasının ardından tutuklandı.

Olay, 16 yaşındaki kızın babasının polise başvurusuyla ortaya çıktı. F.K. adlı kadın, 3 yıl önce eşinden boşandıktan sonra kızıyla birlikte oturmaya başladı. F.K. bir süre sonra da tanıştığı Gökhan A. ile ilişki kurdu. Gökhan A., iddiaya göre, evinde yaşamaya başladığı F.K.\'nın kızına da sürekli tacizde bulundu. Küçük kız yaşadıklarına dayanamayarak, babasına durumu anlattı. Baba da polise giderek Gökhan A.\'dan şikayetçi oldu. Bunun üzerine polis, kızın annesi F.K.\'yı ve beraber yaşadığı Gökhan A.\'yı gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü\'nde ifade veren kızın, annesinin beraber yaşadığı Gökhan A.\'nın kendisine yaklaşık 3 yıldır cinsel istismarda bulunduğunu söylediği öğrenildi.

Anne F.K. ise kızına cinsel istismarda bulunulduğunu bilmediğini ileri sürdü. İddiaları reddeden Gökhan A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Küçük kız ise savcılık kararıyla devlet koruması altına alındı.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]