1.500.000 TL'lik Piyango Çekilişi Hendek'te Yapıldı

Milli Piyango'nun 29 Haziran çekilişi Hendek Bayraktepe tesislerinde gerçekleşti.   

29 Haziran Pazartesi günü yapılan çekilişe Hendek halkının yanı sıra çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaş katıldı. Milli Piyango İdaresi tarafından girişte vatandaşlara ücretsiz katılımcı bileti dağıtıldı. Çekiliş arasında butonlar katılımcılar için döndü. Çekilişte numaraları tutan talihlilere 5 adet LCD TV'yi Hendek Belediye Başkanı Ali İnci hayırlı olsun dilekleriyle verdi.  

Gecede bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, "Hendek Çam Dağı ve Keremali Dağları tarafından çevrilmiş bir çanak görümündedir. Yıllarca tütün ekimi yapılan ilçemizde artık tütün yerini fındığa bırakmıştır. Bunun yanı sıra 2.OSB de değişik sanayi tesisleri kurulmuş ekonomik kalkınmayı sanayileşme üzerinden yapmaktadır. Dünya fındık borsası Hendek'te kurulmaktadır" dedi.  
Dünya Fındık Borsası Hendek'te 

Denizi olmayan ilçede dağ ve yayla turizminin ağırlık kazandığını ifade eden Başkan İnci, "İlçemizde yeraltı kaynakları ekonomiye kazandırılmış ve bugün tüm dünyada Hendek suyu pazarlanmaktadır. Tütün kolonyamız ve dağ çileğimiz meşhurdur. Her sosyal kesime hitap eden  600 dönüm üzerinde kurulu Selman Dede Mesire alanı insanlarımızı ağırlamaktadır. Hendek yaptığı yatırımlarla ülke genelinde söz sahibi olmuştur, olmaya da devam edecektir" diye konuştu. Yapılan çekiliş sonucu İsmet Baştor, Erkan Yılmaz,
Adem Pehlivan, Sevgi İkinci ve Nurcan Çopan LCD televizyon kazandılar.  
Büyük İkramiye Çeyrek Bilette

Çekilişe katılan vatandaşlar Bayraktepe Tesislerinden güneşin batışını izlediler, karanlığın çökmesiyle yıldızlar altında dinlendiler. Gündüz sıcağında başlayan milli piyango çekilişi akşam geç saatlere kadar devam etti. 29 Haziran çekilişinin en büyük ikramiyesi 1.500.000 TL' yi kazanan numara Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'nin butona basmasıyla belirlendi. Milli piyango yetkilileri büyük ikramiyenin çeyrek bilete isabet ettiğini ve Bursa, İzmir ve İstanbul da satıldığını belirledi.  

Bayraktepe etkinliklerinde Remzi Adıyaman'ın sunuculuğunda, Karadeniz horon ekibi, Sakaryalı sanatçı Akif Yener ve TRT Ankara sanatçıları sahne alarak katılımcılara unutulmaz saatler yaşattılar. Etkinlik saat 21.00 sularında yağmurun başlamasıyla sona erdi. 
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]