150 Kişi Daha AKP'yi Seçti

Bağımsız Hendek Belediye Başkan adayı olan Hüseyin Reisoğlu ve çok sayıda vatandaş, Bayraktepe'de düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı.

Törene; Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, belediye meclis üyeleri, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Aydın ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Bayraktepe'de düzenlenen törende Hendek'in çeşitli mahallelerinden katılan yüz elli kişiye rozetleri takıldı. Programda Başkan İnci, misafirlerle tek tek ilgilendi.
Hendek'i Dünya Kenti Yapacağız

Düzenlenen katılım töreni öncesi katılımcılara teşekkür konuşması yapan AK Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali İnci, "Partimize katılan bağımsız belediye başkan adayımız ve diğer katılan herkese teşekkür ediyorum. Bizler hizmet etme noktasında ne dediysek onu yaptık ve önümüzdeki dönemde yapmaya da devam edeceğiz inşallah. Bu hizmetleri sizlerin desteğiyle daha ilerilere taşıyarak Hendekimizi Dünya kenti yapacağız" dedi.
Rozetleri Takıldı

Konuşmaların ardından Hendek Belediyesi Bağımsız adayı Hüseyin Reisoğlu'na AK Parti'ye katılımından dolayı, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci tarafından rozeti takıldı.

Reisoğlu, AK Parti'de siyaset yapmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, "Bundan sonra AK Parti saflarında yer alacağım ve bundan dolayı da mutluluk duyuyorum. Arkadaşlarımla birlikte canla başla çalışmaya hazırız. İnşallah sonuç hepimiz için hayırlı olur" dedi.

Program sonunda çeşitli mahallelerden AK Parti'ye katılan yüz elli kişilik gruba belediye meclis üyeleri tarafından rozetleri takıldı. AK Parti'ye katılanlar, AK Parti'de olmaktan mutlu olduklarını belirtti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]