15 yılda 60 bin fidan dikildi

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Cömert ile birlikte, Hendek Fidanlık Şefliği’nde çalışan işçileri ziyaret etti.

Ziyarette Hendek Fidanlık Şefi Ahmet Özdemir de Başkan İnci’ye eşlik ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Hendek Belediyesi ve İş-kur ortaklığı ile Toplum Yararına Çalışma Projesi adı altında Hendek Fidanlık Şefliği’nde çalışan yüz işçiyi, ziyaret eden Başkan İnci, işçilerle bir süre sohbet etti.

Başkan İnci, İş-kur ile birlikte birçok projeye imza attıklarını belirterek;

“Kurslarımız ile birlikte birçok vatandaşımız meslek ve iş sahibi oldu. Şu anda da yine İş-kur ve Hendek Belediyesi olarak birlikte yürüttüğümüz Toplum Yararına Çalışma Projemiz ile yüz işçimiz Fidanlık Şefliği’nde çalışıyor. Dokuz aylık bir proje ile sizler burada verimli bir şekilde çalışacaksınız. Çevremizi yaşanabilir kılmak için hepimize önemli sorumluluklar ve görevler düşmektedir. Dünyayı ve çevremizi tehdit eden en önemli tehlikenin başında küresel ısınma ve iklim değişikliği gelmektedir. Buna karşı alınabilecek en önemli tedbirlerden birisi yeşil dokuyu artırmaktır. Biz de Hendek’te hep birlikte bunun mücadelesini veriyoruz. Onbeş yılda 60 bin fidan dikerek yeşili koruduk ve korumaya devam ediyoruz“ dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]