140 Metrelik Alt Geçit Çok Yakında Hizmetinizde!

Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, Sakarya-Bilecik arasında devam eden duble yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Sakarya-Bilecik arasında devam eden bölünmüş yol çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, ilçe girişinde devam eden alt geçit çalışmalarını inceledi. Dörtyol mevkiinde yapılan alt geçidin 140 metre uzunluğunda olacağını belirten Başkan Turan, “Çalışmaları yerinde ve aksatmadan takip ediyoruz. İlçemizin en önemli alanı alan Dörtyol mevkiinde 140 metre uzunluğunda alt geçit olacak. Alt geçitte gidiş geliş olarak 2'şer şerit var ” dedi.

Çok Acil Bitmeli

Başkan Turan, şuan 4 delici eskavator, 2 yükleyici ve bir kırıcı iş makinesinin sürekli çalışmada bulunduğunu belirterek, “İlçe içi geçişin çok acil ve kısa zamanda bitirilmesi lazım. İlgili yerler ile görüştüm. 2 delici eskavator daha gelecek ve geçit ile  üst yol düzenlemeleri son hızla tamamlanacak” diye konuştu.

Başkan Turan, Dörtyol mevkiinde yapılacak alt geçit ile üst yol düzenlemelerinin tamamlanmasıyla Pamukova tarihinin en büyük değişimini göreceğini kaydetti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]