14 mahalleye içmesuyu müjdesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Ferizli ve Kaynarca ilçelerine bağlı 14 mahallenin içmesuyu problemine kesin çözüm getirecek yatırımlarını 25 Mayıs Pazartesi günü devreye alıyor.

Çalışmalar kapsamında 500 metreküplük içmesuyu deposu ile 7,5 kilometrelik içmesuyu hattının inşa edildiğini belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak alt ve üst yapı yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Hamdolsun geçtiğimiz dönem içerisinde Kaynarcalı hemşerilerimize verdiğimiz sözü yerine getirmiş ve 30 kilometrelik hat döşeyerek Sapanca Gölü’nden temin edilen birinci sınıf içmesuyunu ilçemize ulaştırmıştık” diye konuştu.

İçmesuyu yatırımlarının aralıksız devam ettiğini de belirten Toçoğlu, “Yeni Büyükşehir Yasası ile içmesuyu problemi yaşayan mahallelerimize kesin ve modern çözümler üretiyoruz. Hamdolsun bu yönde de hemşerilerimizden gelen önemli bir talebi daha karşılıyoruz. Kaynarca’ya bağlı Büyükyanık, Yeşilova ve Gürpınar Mahalleleri ile Ferizli’ye bağlı Ağacık, Kusca, Bakırlı, Nalköy, Teberik, Sarıahmetler, Doğancı, Konuklu, Çiftlik, Tokat ve Ceylandere Mahallelerinin yaşadığı içmesuyu problemine kesin çözüm getiriyoruz. İnşallah 25 Mayıs Pazartesi günü devreye alacağımız yatırımlarla 14 mahallemizin çeşmelerine

Sapanca Gölü’nden temin edilen içmesuyu ulaşacak. Yeni yatırımımızın ilçelerimize ve bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]