13 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden 4 Kişi Tutuklandı

Sakarya'nın Erenler ilçesinde 13 yaşındaki ilköğretim öğrencisine fiili livatada bulundukları iddia edilen 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Küpçüler Mahallesi'nde yaşayan ve ismi açıklanmayan 13 yaşındaki kız çocuğu, ailesine bir süredir beraber olduğu erkek arkadaşı E.E. ve 4 arkadaşının kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Ailenin polise başvurması üzerine Sakarya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kızın erkek arkadaşı E.E. ile birlikte S.G. (15), Ü.T. (19), T.A. (20) ve E.B'yi (15) gözaltına aldı.

Küçük kızın yapılan sağlık kontrolünde tecavüze uğradığı belirlendi. Gözaltına alınan zanlılardan yaşları küçük olanlar Çocuk Şube Müdürlüğü'nde, diğer zanlılar ise Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulandı. Zanlılar polisteki savunmalarında kız çocuğunun rızasıyla ilişkiye girdiklerini ileri sürdüler.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen E.E., S.G., Ü.T. ve T.A. nöbetçi mahkemece tutuklanırken E.B ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tutuklanan zanlılar Ferizli L Tipi cezaevine konuldu. Zanlıların yakınları adliye çıkışında gazetecilerin görüntü almasını engelledi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]