1200 Kişi İş Sahibi Olacak

Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, 2004 yılında göreve gelmesinin ardından 5 yıl içinde Pamukova'ya yaptığı hizmetleri anlatarak, "Hizmet etmenin mutluluğu içindeyim" dedi.

Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, 5 yıllık görev süresi içinde ayrım yapmadan hizmet ettiklerini söyledi. Hizmete devam ettiklerini vurgulayan Turan, "Yaklaşmakta olan yerel seçimler bizim hizmet etme çalışma programımızı aksatmıyor. Biz hiçbir nedenle durmayız. Çalışmaya son hızla devam ediyoruz" dedi.

Başkanlık Görevimiz Devam Ediyor

Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, hizmete devam etmek için 2009 yerel yönetim seçimlerinde tekrar aday olduğunu belirterek, "Başkanlık görevimiz devam ediyor. Bu nedenle şunun için, bunun için adayım dememize lüzum yok. Kağıt üzerinde konuşmakla bu işler olmaz. Pamukova için büyük yatırımlarımız devam ediyor. Bunları halkımızla beraber tamamlamak ve Pamukova'ya geniş yatırımlar yapmak için bizde durmak yok" dedi.

1200 Hemşehrimiz İş Sahibi Olacak

Turan, devam eden çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: "5 yıllık başkanlık devremizde tamamladığımız yatırım ve işlerimizin yanı sıra devam eden çalışmalarımız var. Bunlar ilk bloğu biten 2 ve 3. blokları başlayan toplu konutlarımız. Bu günlerde 160 konutumuzun temelini daha atıyoruz. Türkiye'de ilk olacak bio-gaz tesislerinin ihalesi tamamlandı. İlgili bakanlıkta onaya sunuldu. Turgutlu'da endüstriyel modüler imalat fabrikası hızla yükseliyor. Burada 1200 hemşehrimiz iş sahibi olacak."

İhale Sürecini Başladı

Turan, 2009 yılında yapılan bir başka büyük çalışmanın ilçeye doğalgazı getirme konusunda olacağını belirterek, "Enerji Piyasası Denetleme Kurumu ilgili ihale sürecini başlattı. Ocak ayında tamamlanacak. Kazanacak firma ile acilen temasa geçip ilçemize doğalgazın verilemesi için tüm desteğimizi vereceğiz" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]