120 Öğrencimiz Gönül Köprüsüyle Tekirdağ'da!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Sakarya'dan 120 öğrenci Tekirdağ'a gitti.

Türkcell firmasının ana sponsorluğunda üç otobüsle Tekirdağ'a giden öğrencileri Donatım Öğretmenevi bahçesinden İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut Özbek ve aileler uğurladı.

Kafile başkanlığını Serdivan Lisesi Müdürü Eyüp Yazıcı'nın yaptığı geziye Talat Tömekçe İlköğretim Okulu Müdürü Abdülvahit Uygar, Pamukova İlköğretim Okulu Müdürü Sadettin Genç, Karaosman İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Mehmet Gökhan Sözbir, öğretmenler Erhan Uzunoğlu, Tülin Sert, Melek Ahlat ve Mustafa İsmail Kaya'nın sorumluluğunda; Adapazarı Güneşler Talat Tömekçe, Adapazarı Karosman, Erenler Yazılı Abdullah-Esma Kocabıyık, Geyve, Kaynarca, Karasu, Kocaali, Pamukova İlköğretim Okulları ile Serdivan, Karasu, Taraklı, Söğütlü ve Ferizli liselerinden öğrenciler katıldı.

Beş gün sürecek Tekirdağ gezisine giden çocuklarını uğurlayan veliler, Gönül Köprüsü Projesi'nin çok güzel bir faaliyet olduğunu belirtirken, ilk kez ailelerinden ayrılarak geziye giden öğrenciler ise heyecanlı ve sevinçliydi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]