101 milyonluk yatırımların temeli atılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 13 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek Toplu Temel Atma Töreni ile 101 milyon liralık projede çalışmaların başlatılacağını açıkladı.

Sakarya’ya hizmet etme sevdalarının her geçen gün daha da arttığını belirten Başkan Toçoğlu, saat 13.00’da Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki Büyükşehir ek hizmet binası önünde gerçekleştirilecek törene tüm vatandaşları davet etti.

13 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek Toplu Temel Atma Töreni ile 101 milyon liralık projede çalışmaların başlatılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi; bu şehri tanıyoruz, ihtiyaçlarını biliyoruz, Sakarya’yı seviyoruz. 101 milyon lira değerindeki yeni yatırımlarımız Sakaryamıza hayırlı olsun” dedi.

Şehre Yeni Yatırımlar

Toçoğlu, “Altyapıdan üst yapıya önemli yatırımları hemşerilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Bir yandan 16 ilçemizin tamamının temel ihtiyaçlarını karşılıyor; diğer yandan da sosyal hayatı daha da canlandıracak projeleri hayata geçiriyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi; bu şehri tanıyoruz, ihtiyaçlarını biliyoruz, Sakarya’yı seviyoruz. 101 milyon lira değerindeki yeni yatırımlarımız Sakaryamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Temeli Atılacak Projeler

Toplu Temel Atma Töreni ile çalışmaların başlatılacağı projeler arasında; Afet Koordinasyon Merkezi, Katlı Otopark ile İtfaiye Binası ve sentetik saha projeleri yer alıyor. Ayrıca altyapı ve içmesuyu konusunda da şehrin tamamına yayılan yeni yatırımlar geliyor. Bu kapsamda Kuzuluk İçmesuyu Projesi, Sapanca Üst Köyler İçmesuyu Projesi, Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Hattı, Pamukova Yağmursuyu ve İçmesuyu İnşaatı ve Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin de temeli atılmış olacak.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]