100 bin Sakaryalıya iftar yemeği verilecek

Mahallemde İftar Var programı için hazırlıkların tamamlandığını belirten Davut Yüce, “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı boyunca 16 ilçemizde iftar programları düzenleyeceğiz. 100 bin hemşerimizi aynı sofralarda buluşturmayı hedefliyoruz. İnşallah bereket iklimi Ramazan’ı bu yıl da birlikte yaşayacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ projesi bu yılda on binlerce Sakaryalıyı huzur ve bereket sofralarında buluşturacak. Geçtiğimiz yıl kapsamı genişletilerek tüm ilçelerde düzenlenen iftar buluşmalarında, onbinlerce Sakaryalı huzur iklimi Ramazan’ı bir arada geçirmiş, aynı dualara âmin demişti. 2014 Ramazan Ayı’nda da ‘Mahallemde İftar Var’ projesinin tüm ilçelerde düzenleneceğinin altını çizen Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı boyunca 16 ilçemizde iftar programları düzenleyeceğiz. 100 bin hemşerimizi aynı sofralarda buluşturmayı hedefliyoruz. İnşallah bereket iklimi Ramazan’ı bu yıl da birlikte yaşayacağız” diye konuştu.

Tüm ilçelerde bereket sofraları

Yüce açıklamalarının devamında, “Tüm ilçelerimizde kuracağımız iftar sofralarında on binlerce hemşerimiz aynı sofrada buluşacak, kardeşlik bilincimiz daha da gelişecek. Ramazan Ayı’nın ruhuna uygun güzel birliktelikler oluşturacağız. İlçe buluşmalarımız vesilesiyle hemşeri ilişkilerimiz daha da artacak. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi 11 ayın sultanı Ramazan Ayında da hemşerilerimizle birlikte olmaya, hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]