"1 ton atık kâğıt 8 ağaca bedel" ile başarıyı yakaladılar

Akyazı ilçesindeki bir dershanede, atık kağıt toplama kampanyası düzenleyen öğretmen, öğrenci ve veliler iyi bir sonuç aldı. Dershane çalışanları \'1 ton atık kağıt 8 ağaca bedel\' sloganıyla yürütülen çalışmalarla hedefine ulaştı.

Dersane Müdürü Faruk Uysal, sosyal sorumluluk kapsamında atık kağıt kampanyasına katıldıklarını ifade etti. Uysal: "Öğrencilere ve vatandaşlara bu konuda örnek olunmaktan dolayı, atık kağıt kampanyasına katılmaktan mutluyuz. Öğrenciler ve idari kadrolarımız gönüllü olarak kampanyaya katıldı. Duyarlı öğretmen, öğrenci ve velilerin desteğiyle okunmuş dergi, kitap, defter ve her türlü hurda kağıtları toplama kampanyasına büyük katılım oldu. \'1 ton atık kağıt 8 ağaca bedel\' sloganıyla yürütülen kampanyaya katılan tüm öğretmen, öğrenci ve personele duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim." dedi.

Yaklaşık 5 buçuk ton hurda kağıtları yetkililere teslim eden Müdür yardımcısı İsmail Konakçıoğlu ise, atık kağıt toplama çalışmalarının gelecek nesillere bırakılacak en güzel miraslardan birisinin olacağını, yeşili ve çevreyi koruma adına yapılan çalışmaları desteklediklerini ifade etti.

Reklam: Sakarya\'da kitapçılar hangi ilçelerde daha çoktur?
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]