1 Mayıs Mesajları

1 Mayıs Mesajları
 
Cumhuriyet Halk Partisi Erenler İlçe Başkanı Mustafa Çinal, 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü ile ilgili Mesaj yayınladı.
 
Mustafa Çinal mesajında, 

Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm çalışan emekçilerin verdikleri mücadelenin her zaman yanında olacağız. Birlik, mücadele ve dayanışma günü olan bu günün kavgadan çatışmadan uzak, barış ve kardeşlik duyguları içerisinde, demokratik şekilde kutlanması dileğiyle tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Başkan AK ‘tan 1 Mayıs Mesajı 
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı. Başkan Ak mesajında, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın barış, huzur ve bayram havasında geçmesi temennisinde bulundu. 1 Mayıs’ın toplumsal barışa, insanlar arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını dileyen Başkan Ak, "Her zaman söylediğimiz gibi bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Her türlü şartta emek veren işçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Biz de AK Parti olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. Demokratik mücadelenin en önemli alanı olan emeğe saygının yollarını açmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile işçi ve emekçi vatandaşlarımızın bu anlamlı günlerini en güzel duygularımla kutluyor, saygılar sunuyorum” İfadelerini kullandı.
 
Ak Parti Adapazarı Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Bugün dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olarak, rekor büyüme hızıyla 2023'e emin adımlarla gidilebiliyorsa bu başarının, gecesini gündüzüne katarak, alın teri döken işçilerin ve çalışanların sayesinde gerçekleştiğini vurgulayan Başkan Varol, ’’Nasıl ki, hizmet sektörlerinde ve diğer iş alanlarında emekleriyle bu başarının gerçek sahipleri olan işçiler, güçlü bir Türkiye için gecesini gündüzüne katarak çalışıyorlarsa; Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ve Başbakanımız Sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun devam ettirdiği vizyonla, devletimiz de her bakımdan Avrupa Birliği standartları ve daha demokratik bir Türkiye olma yolunda çalışmalarını azim ve kararlılıkla sürdürmektedir. Yıllarca en temel haklarından mahrum bırakılmış işçilerimize, darbe yönetimlerinin yasaklamış olduğu 1 Mayıs'ın, 2008 yılından itibaren Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlanması sağlayıp, resmi tatil ilan ederek ve bu özel günün bir bayram havası içerisinde kutlanmasının yolunu açan hükümetimiz, alın terine ve işçilerimizin nasır tutan ellerine verdiği kıymetle çalışmalarını sürdürmüş, verdiği kadro müjdesiyle de, bu önemli günün bu yılki anlamını bir kat daha da arttırmıştır. Hiç bir zaman unutulmamalıdır ki en bereketli yağmur, alın teridir. Bu duygu ve düşüncelerle ve 1 Mayıs vesilesiyle tüm işçilerimizin bayramını tebrik ediyor, 1977 yılı 1 Mayıs’ında ve çeşitli iş kazalarında hayatlarını kaybeden ve yaralanan bütün işçilerimizi rahmet ve minnet ve şükranla anıyorum.’’ dedi. 
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]