08:00 ile 18:00 Arası Elektrik Kesintileri

SEDAŞ Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Sakarya İl Müdürlüğü tarafından, yıllık periyodik işletme, bakım, onarım ve tesis çalışmaları ile Orta Gerilim Enerji Nakil hatlarındaki ağaçların kesilmesi ve Kazımpaşa Beldesi'ne Alandüzü üzerinden Alternatif Enerji Nakil hattı tesis edilmesi çalışmaları nedeniyle enerji kesintisi  uygulanacaktır.

26.08.2008 Salı günü,
08:00-18:00 saatleri arasında Ulutürk Besicilik, Cengizler Tarım Ürünleri, Şen Piliç, Alandüzü Köyü, Etçioğlu Et Ürünleri,

27.08.2008 Çarşamba günü, 08:00-15:00 saatleri arasında Rüstemler, Kavaklıorman, Çelebiler, Kasımlar, Hacıramazanlar, Turnadere, Çağlayan ve Kurtbeyler Köyleri yapılacak olan enerji kesintisinden  etkilenecektir.

Enerji kesintileri sırasında abonelerimizin; elektrikle çalışan cihazlarını devreden çıkartmaları, yapılan çalışmanın enerji kesintisinin bitim saatinden önce tamamlanması halinde ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce kesinti olan bölgelere enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları ve gerekli önlemlerini almaları hususu önemle duyurulur.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]