Milli Eğitim Müdürlüğünden 10 Yeni Proje Daha!

Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Bizim Okulumuz” projesinde yer alan rehber öğretmenlere takdir belgesi verildi.

Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Türkiye'de ilk defa uygulanan “Bizim Okulumuz” projesi kapsamında “Toplum ve Okul'da şiddet” konulu eğitim seminirerinde görev alan 41 formatör rehber öğretmene Donatım Öğretmenevinde Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı tarafından takdir belgesi verildi. Yazıcı, 19 Aralık 2008 tarihinde başlayan projede Sakarya genelinde 41 öğretmenin görev aldığını ifade ederek, “Türkiye'de ilk defa uygulanan bir proje ile toplum ve okulda şiddeti ele aldık. 41 rehber öğretmenize bu konuda eğitim verdik. Daha sonra rehber öğretmenlerimiz kendi okullarında aldıkları eğitim hakkında diğer öğretmen arkadaşlarına bilgi verdiler. Öğrenci velileri ile eğitim seminerleri düzenlediler. Eğitim seminerleri öğrenci velileri üzerinde olumlu izler bıraktı. Bu arada ana hedefimiz öğrenci velileriydi. Bu uzun soluklu proje. Bunun ileriki yıllarda büyük faydasını göreceğiz. Projemize önümüzdeki yılda devam edeceğiz. Görev alan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yazıcı, 2009-2010 eğitim öğretim yılında 10 yeni projeyi hayata geçireceklerini ifade ederek, Sakarya'nın eğitimde büyük aşama kaydettiğini belirtti.

Bizim okulumuz projesinde yer alan öğretmenler ise başlarından geçen ilginç olayları anlattılar. Öğretmenler, eğitim seminerinin çok başarılı geçtiğini ifade ederek, eşli katılımın daha faydalı olacağını söylediler.

Konuşmaların ardından 41 rehberlik öğretmenine Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı tarafından takdir belgeleri verildi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]