Zabıta personeli yemekte buluştu

Adapazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta Haftası kutlamalarının son etkinliği olarak Orman Park’ta yemek düzenledi.

Adapazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Ormanpark’ta düzenlenen yemeğe, Adapazarı Belediyesi Zabıta’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, İstanbul İSKİ’ye tayini çıkan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Yusuf Turkhan, Zabıta Müdürü Sıtkı Meyvalı ve Zabıta personeli katıldı.

ZABITA HAFTASI

Gecede konuşma yapan Zabıta Müdürü Sıtkı Meyvalı, Zabıta Haftası’nı dolu dolu kutladıklarını ifade ederek, “Son olarak personelimizle bir yemekte buluşmak istedik. Yemeğimize her zaman ortak çalıştığımız Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Yusuf Türkhan’ı da davet ederek bu güne kadar bize karşı gösterdiği uyumlu teşekkür ve veda etmek istedik. Kendisine yeni görevinde başarı diliyoruz.”dedi.

UYUMLU ÇALIŞMA

Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer ise Zabıta ve görevlerinin verdiği büyük sorumluluktan söz ederek, “ Görevleri itibariyle mevcut yasalar karşısında görevlerini yerine getirmeye çalışıyorlar. Bunu yaparken zaman zaman zorluklarla karşılaşıyorlar tabi ki ama biz herkesten Zabıta’ya karşı duyarlı davranarak, işlerini yaparken engel olmamalarını istiyoruz.”dedi. Sezer, yıllardır Sakarya’da hizmet veren Türkhan’a da teşekkür ederek yeni görevinde başarı diledi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İşleri (İSKİ) ye tayin olan Yusuf Türkhan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak, Adapazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile uyumlu bir çalışma sergilediklerini ifade ederek, tüm personele teşekkür etti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]