Yurtiçi Turları'nda 'Gruppal' Farkı

Dünyanın neredeyse her yerinden sayısız turisti ağırlayan Anadolu toprakları, köklü ve zengin tarihiyle yabancı turistlerin olduğu kadar yerli gezginlerin de keşfe doyamadığı birçok özelliği barındırıyor.

Ekonomik tur fırsatları, erken rezervasyon indirimleri, grup alımlarında özel indirim ve ödeme kolaylıklarının yanı sıra rakiplerine göre çok uygun fiyatlara tur alabileceğiniz Gruppal tur şirketi, en çok tercih edilen yurtiçi seyahat rotalarını en güzel fırsatlarla sunuyor.

Maksimum kalite minimum fiyatlarla

Ülkemizin gerek tarihi gerekse doğal güzelliklerini yakından görmek, denizlerinde yüzmek, en konforlu ve en lüks otellerinde konaklamak isterseniz Gruppal tatil fırsatları sizi bekliyor. Türkiye'nin dilediğiniz her noktasına özel olarak hazırlanan seyahat ve tur seçenekleri ile yüksek kalite ile ucuz tatil yapabilir, İzmir, Ankara ve Antalya çıkışlı turlardan bütçenize ve size en uygun tarihi seçebilir, sevdiklerinizle birlikte gezebilirsiniz.

Doğu’dan Batı’ya Türkiye’nin her yerini gezin

Antik ve Ege uygarlıklarının peşinde iz sürebilir, Kapadokya'nın ünlü peri bacalarını fotoğraflayabilir, Eskişehir Odunpazarı turlarıyla Anadolu'nun Venedik'i olarak adlandırılan Eskişehir'de gezebilirsiniz. Ayrıca otobüslü ve uçaklı Karadeniz turlarıyla doğa ile iç içe olup, sıcakkanlı Karadeniz insanının doğasına konuk olabilirsiniz. Tüm bunlarla birlikte Güneydoğu'da Mardin turlarına katılabilir, Van Gölü'nden Nemrut harabelerine birçok tarihi ve doğal güzelliği yakından görme fırsatı elde edebilirsiniz.

Hemen yerinizi ayırtın, hesaplı çıkın!

Özel günler, resmi tatiller ve bayramlar gibi önemli dönemlerde gezmek isteyenlere özel olarak hazırlanan yurtiçi turları seçeneklerine göz atmanızı öneririz. Uçaklı ya da otobüslü yurtiçi turlarında erken rezervasyon indirimlerini yakalamak için acele etmenizde fayda var. Tur tarihleri çok önceden dolan Gruppal tatil sayfalarında onlarca yurtiçi turu fırsatını kaçırmayın.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]