Yol parası isteyen halk otobüsü şoförünü bıçakladılar

Arifiye'de bir halk otobüsü şoförü 3 gencin saldırısına uğrayarak bıçaklandı.

Edinilen bilgiye göre Adapazarı-Arifiye arasında yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsüne dün akşam saatlerinde 3 genç yolcu olarak bindi. Arifiye'deki Merkez Camii önündeki durakta inen geçlerden birinin yol parasını vermediğini iddia eden M.A.(57) isimli şoförle gençler arasında kavga çıktı. Kavga büyünce gençlerden biri üzerinden çıkardığı bıçakla M. A.'yı çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Yaralanan şoför olay yerine çağrılan ambulansla Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavisinin ardından taburcu olan şoför M.A. SakaryaRehberim.com'a yaptığı açıklamada, "Dün akşam Adapazarı merkezden Arifiye'ye giderken çarşı durağında 3 genç otobüse bindi. Gençlerden 2'si ücreti verdi fakat 1 tanesi yol parasını vermedi. Arifiye'deki Merkez Camii önündeki durakta inecekleri esnada gençlere bir tanesinin yol parasını vermediğini söyledim. İçlerinden biri 100 lira çıkartıp 'paran kadar konuş' dedi. Ben onlara paranız yoksa canınız sağolsun ama beni de kandırmaya kalkmayın dedim. Sonra biri 5 lira verdi. Tam para üstüne verecektim ki saldırmaya başladılar. ben de karşılık vermeye çalıştım ama beni bıçakladılar. 4 yerimden bıçak yarası aldım. Kendilerinden şikayetçi oldum" dedi.

Olay sonrası 3 genç gözaltına alınırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Arifiye İlçesi'nde ücret vermek istemeyen gençleri uyaran özel halk otobüsü sürücü Mustafa A., kavga ettiği gençler tarafından bıçaklandı. Olay anı aracın kameraları tarafından görüntülendi.

Olay, Arifiye ilçe merkezindeki Merkez Camii önünde yaşandı. Adapazarı-Arifiye arası yolcu taşıyan özel halk otobüsünde şoförlük yapan Mustafa A., iddiaya göre ücret vermeden inen gençlere uyarıda bulundu. Gençler yapılan uyarıya sinirlenerek sürücü Mustafa A.'ya saldırdı. Bu sırada yeniden otobüse binerek koltuğunun yanında bulunan sopayı alana sürücü saldırganlara karşılık vermeye çalıştı. Otobüs şoförü yaşanan arbede sırasında gençlerden biri tarafından bacağından ve karnından bıçaklandı. Çevreden koşup kavgayı ayırmak isteyen vatandaşlar durumu hemen 112 Acil ve polis ekiplerine haber verdi.

Yaralı sürücü ambulansla Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olaydan sonra kaçan bıçaklı saldırgan ise polis tarafından yakalanarak emniyet götürüldü.

Olay anı otobüste bulunan araç kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde sürücünün gençleri uyarması, yaşanan arbede ve sürücünün bıçaklanma anı yer aldı.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]