Yılmazer'den Yanıkköy'e doğalgaz müjdesi

Geçtiğimiz ay Yanıkköy’de yapılan halk toplantısında mahalle sakinlerinin dile getirdikleri doğalgaz konusunda harekete geçen Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Yanıkköy’e doğalgaz müjdesini verdi.

Onduline Fabrikası için döşenen hattın kazı çalışmalarını yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Başkan Yılmazer, Yanıkköy’ de yapılan toplantıda söz verildiği gibi hemen doğalgaz konusunda harekete geçtiğini, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve AGDAŞ yetkilileriyle görüştüğünü ve Ondulin Fabrikası güzergahına döşenen hattan Yanıkköy’e doğalgaz dağıtımı için hemen bir vana bırakılmasının sağlandığını belirterek, Yanıkköy için doğalgaza kavuşma müjdesini vermekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Çok kısa bir süre sonra Yanıkköy’e doğalgaz hattı döşenerek Yanıkköy halkına son yapılan toplantı da belirttiği üzere, her şeyin söz verildiği gibi gerçekleştirildiğini vurgulayan Başkan Yılmazer, Yanıkköy’ de artık doğalgaza kavuşma çalışmalarının başlayacak olmasından dolayı, bu konuda büyük duyarlılık örneği gösteren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve AGDAŞ yetkililerine teşekkür etti ve Yanıkköy’ e doğalgazın hayırlı olması temennisinde bulundu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]