Yıllar sonra, bu etkinlikte buluşacaklar

İMKB Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okuldan mezun olan eski öğrenciler için Pilav Günü etkinliği düzenleyecek.

Sakarya'nın en eski okullarından biri olan ve halk arasında 1. Meslek olarak bilinen İMKB Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, eski mezunları için okul tarihinde ilk kez Pilav Günü etkinliği düzenleyecek. 29 Mayıs Pazar günü saat 14.00'da okul bahçesinde düzenlenecek etkinlikte tüm eski mezunlar bir araya gelme fırsatı yakalayacak.

Etkinlik hakkında SakaryaRehberim.com'a açıklamalarda bulunan İMKB Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Çetin Turhan, "Okulumuz İMKB Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1946'dan itibaren mesleki eğitim veren bir okuldur. Halkımız okulumuzu daha çok 1. Meslek ismiyle tanıyor. Bu yıl, okulumuzun 70. kuruluş yıldönümü olması sebebiyle bizler de okulda bir etkinlik yapmayı planladık. Bu güne kadar okulumuzda yapılmamış olan Pilav Günü çalışmasını tertip ettik. İstedik ki okulumuzdan mezun olan kişileri Pilav Günü etkinliğinde buluşturalım. Bu yıl bunu gerçekleştirirsek bir ilk olacak. 29 Mayıs Pazar günü saat 14.00'da okulumuzun bahçesinde yapacağımız etkinlikte tüm eski mezunlarımızı bir arada görmekten büyük mutluluk duyacağız" dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]