Yılbaşında en güzel seçenek: Amsterdam

Kuzey bölgesinin en renkli şehirlerinden biri olan Amsterdam, gerek Amstel Nehri kenarında yer alması, gerek sınırsız eğlence ve özgürlüğünün olması, gerekse canlı günlük yaşamı ile yılbaşı tatilinin en güzel alternatifleri arasında yer alıyor.

Dünyadaki en önemli liman şehirleri arasında olmasının dışında, Venedik'ten daha fazla kanal ve köprüye sahip olmasıyla da bilinen Amsterdam tatil fırsatları ile keyifli bir Amsterdam turu yapabilirsiniz.

Yeni yıla yurtdışında girmek, farklı bir ülkede olmak ve yeni yerler görmek isteyenler yılbaşı turları seçenekleri arasında en çok Amsterdam'ı tercih ediyor. Özellikle Amsterdam turları düzenleyen firmalar arasında en uygunu ve en hesaplısı olan online tur şirketi Gruppal tatil fırsatlarına göz atmalısınız. Türkiye'de ve yurtdışında gitmek istediğiniz neresi varsa o bölgeye mutlaka ekonomik bir tur fırsatı olan Gruppal tur şirketi, seyahat anlayışına da yeni bir soluk kazandırıyor. Sadece online olarak tur alımı yapabileceğiniz firmanın, sayısız yurtdışı turu seçeneği bulunuyor

Tam bir kültür ve sanat turu yapacaksınız

Amsterdam'da yeni yıla merhaba demek isteyen ve yılbaşının tadını Avrupa'da çıkarmak isteyen herkes son yılların popüler durağı Amsterdam'da buluşuyor. Dam Meydanı'ndan Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi'ne, St. Nicholas Bazilikası'ndan Pırlanta Müzesi'nde sanatsal ve kültürel birçok aktivite Amsterdam turlarında! Hemen Gruppal güvencesiyle yerinizi ayırtın, yeni yıla hatıralarınızdan silinmeyecek anılar yaşayarak girin.

Amsterdam’da yiyebileceğiniz sayısız lezzet var

Dünyanın neredeyse her yerinden bir yemek çeşidi bulabileceğiniz Amsterdam'da Arjantin biftek çeşitlerinden İtalyan makarnalarına patates kızartmalarından tatlılara en güzel yemekler Amsterdam'da saklanmış gibi. Her çeşit damağa hitap ettiği için burada gezerken zorlanmazsınız. Özellikle Belçika waffle'ının tadına bakmalısınız. Hollanda'nın ünlü peynirleri de Amsterdam gezisini unutulmaz kılacak lezzetler arasında. Özellikle Gouda peyniri ve pastanelerinden alabileceğiniz taze ekmekleri deneyebilirsiniz.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]